mieskuvonk.hu

Menyasszonyképző blog

Menyasszonyképző blog

Egyszerű stílus, nagyszerű menyasszony

2015. november 09. - mieskuvonk.hu

Tipikusan az a menyasszony vagy, aki nem is érti, mire fel ez a nagy felhajtás egy esküvő körül? Vagy esetleg a hideg is kiráz a nagy abroncsos, királylányos ruháktól? Vagy éppen hogy imádod a hatalmas, díszes ruhákat, hosszú uszállyal, viszont szeretnél önfeledten mulatni egy egyszerűbb, második ruhát viselve a lakodalomban?

Akkor válogass cikkünkből, ahol a legegyszerűbb menyasszonyi ruhákat mutatjuk be igazi nagyszerűségükben, hiszen ezek a képek mind csodásak, és ha az alakodnak megfelelően választasz, egy ilyen ruhában is gyönyörű menyasszony lehetsz. Ha neked ez a stílus tetszik, ne hallgass másokra!

 

1. Kis fekete helyett

Igazi klasszikus darabok, ha arra törekszel, hogy később is hordható ruhát válassz. Remek lehet abban az esetben is, ha csak egy szűk körű hivatali esküvőre készültök, esetleg ezt a nagy családi szertartás előtt napokkal vagy hetekkel tartjátok meg, és nem szeretnél nagy, terjedelmes ruhában megjelenni. Ha pedig irodában, vagy elegáns helyen dolgozol, máris van egy olyan ruhád, amit a mindennapokban is hasznosítani tudsz. 

kesobb_is_1.jpg

 

2. Egyszerű sellő fazon

Imádod a sellő fazont, de távol áll tőled a csipke és a fodor? A kettő nem kapcsolódik egymáshoz szorosan. Ezeken a sellő ruhákon például semmi díszítés nincs, mégis úgy vannak megalkotva, hogy önmagukban is gyönyörű látványt nyújtanak. Vigyázat! Ezt a típusú ruhát nem tudja bármelyik varrónő elkészíteni, bízzátok olyan szakemberre, aki a szabásban is járatos!

sello.jpg

 

3. Klasszikus fazonok, letisztult stílusok

Bizonyos szempontból átmenet a klasszikus menyasszonyi ruha és a modern, egyszerű darabok között. Nagy előny, hogy szabásuknak köszönhetően mindkét ruha képes elrejteni bizonyos hiányosságokat, vagy éppen többleteket.

klasszikus.jpg

 

4. Minimális díszítés

Ezek a ruhák önmagukban is fantasztikusak, de egy strasszos övvel feldobva máris nagyon elegáns, menyasszonyi hatást keltenek. A hozzá választott frizura pedig kiemelten fontos!

diszes_ov.jpg

 

5. Bohém, rockabilly egyszerűen

A bohém vagy a rockabilly stílust is lehet egyszerűsíteni, csak a szabásvonal a lényeg. Semmi csicsa, semmi extra. Nézzétek, a két ruha anyagában is mennyire eltérő, és erre már aztán igazán nem mondhatja senki, hogy túl sok :)

bohem.jpg

 

Képek forrása: https://www.pinterest.com/mieskuvonk/egyszer%C5%B1-menyasszonyi-ruh%C3%A1k-simple-wedding-dresses/

A bejegyzés trackback címe:

https://mieskuvonk.blog.hu/api/trackback/id/tr28063304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása