mieskuvonk.hu

Menyasszonyképző blog

Menyasszonyképző blog

Esküvő mesés fényekkel

2015. október 22. - mieskuvonk.hu

A naplemente fényei a természet megismételhetetlen, mégis újra és újra előtűnő remekműve, az éjszakai csillagos égbolt pedig sok romantikus pillanatnak adott már gyönyörű hátteret. Ki ne szeretné ezt a csodát az esküvőjén is átélni?

1. Szertartás

Ha a szertartás este, sötétedés után lesz, elengedhetetlen, hogy gondoskodjatok a fényekről. Én lemondanék a reflektorral kivilágított helyszínről, hiszen az pont ezt a romantikus hangulatot öli meg. Legyen az esemény szabadban tartott vagy templomi, a lehetőség adott. A biztonságra vigyázzatok, kellően nagy mécsestartók vagy ledes mécsesek legyenek a dekorációban!

zertartas.jpg

 

2. Mécsesek és lámpások

Az első variációt csak akkor használjátok, ha az teljesen biztonságos helyen van, és nem okoz balesetet egy óvatlan gyerek vagy egy kissé ittas felnőtt!

meceek.jpg

 

3. Mennyezet

A mennyezetet bátran díszíthetitek fényekkel, ezek egy részét pedig akár házilag is meg tudjátok valósítani. A hatalmas fényfüggönyöket jobb profira bízni, hiszen az eredmény úgy lesz igazán elegáns.

mennyezet.jpg

 

4. Üvegbe zárt fények

Üvegbe zárt fényeket ti is készíthettek, nagyobb mennyiségben és eltérő méretekben jól mutat az ajándékos vagy a desszertasztalon is, itt pedig mindenki megfordul és megcsodálja a kis hangulatteremtőket.

uvegbe_zart.jpg

 

5. Szabad téren

Ha van a helyszínnek kertje, meleg nyári napokon bizonyára sok vendég fog majd itt felfrissülni a buli közben. Igazi romantikus hangulatot teremthetsz nekik pár aprósággal, így a meghívottak is átélhetik kicsit a boldogságotokat.

kulteren.jpg

 

Képek forrása: https://www.pinterest.com/mieskuvonk/blog-fot%C3%B3i/

A bejegyzés trackback címe:

https://mieskuvonk.blog.hu/api/trackback/id/tr897984999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása