mieskuvonk.hu

Menyasszonyképző blog

Menyasszonyképző blog

Ezek történtek 2015-ben

2016. január 04. - mieskuvonk.hu

A 2015-ös év a mieskuvonk.hu csapatának nagyon fontos év volt, hiszen számos eredménnyel büszkélkedhetünk, és most egy rövid cikk erejéig meg is tesszük ezt.

74010.jpg

Január: Előző évben indult webáruházunk számos új termékkel bővült, így a ma már 171 termék közül válogathattok (nem számítva a különböző színvariációkat), vagy rendelhettek egyéni elképzelés alapján is. Januárban elindult facebook-oldalunk is, amit folyamatosan hírekkel és érdekességekkel frissítünk.

 

Február: Első partnerünk, Bellelelle termékei feltöltésre kerültek, így már a kezdetektől gyönyörű szatén virágos menyasszonyi öveket, gyöngyös ékszereket készít nektek. 

 

962d704ac9a2b3a2f5719103852bc745.jpg

Április: Kínálatunk meghívókkal, csapatunk pedig egy kedves taggal bővült, a WeddingPaper és Fekete Zita személyében.

 

 

 

 

Májustól szeptemberig: Rengeteg menyasszony és vőlegény elképzelését váltottuk valóra, és örömmel készítettük a legkisebb fülbevalót és a nagyobb volumenű teljes dekorációkat is, júliusban például az Eötvös Cirkusz hatalmas sátrát változtattuk esküvői sátorrá.

dsc04488.JPG

Szeptember: Körmendy-Szomoru Kata menyasszony-stylist roadshow-ja keretében Debrecenbe látogatott, előadásához a szervezést és a teremdekorációt a mieskuvonk.hu csapata biztosította. Pár nappal később megszületett Bellelelle partnerünk kisfia. És ezzel egyidőben elindult blog oldalunk is, ahol még több esküvővel kapcsolatos témáról írunk nektek.

 

Október: Új szolgáltatásainkkal bővítettük a kínálatot, így Magyarországon először nálunk kaphattok személyre szabott esküvői pénzügyi tanácsadást okleveles közgazdásztól, szakzsargonok nélkül, közérthetően.

 

November: Műhelytitok: elkezdtük az előkészületeket a januári esküvői kiállításra, és gőzerővel dolgozunk az új termékeken is, amelyek remélhetőleg tetszeni fognak a 2016-os menyasszonyoknak.

 

December: Új partnerrel bővült a csapat, aki a KicsiYu Design neve alatt gyönyörű kézműves sujtásékszereket készít, melyeket jövőre a kínáltunkból megvásárolhattok. Emellett esküvői pénzügyekkel foglalkozó cikksorozatot indítottunk a WebEsküvő blog oldalán.

 

Köszönjük mindenkinek, aki közreműködött abban, hogy ilyen sikeres és tevékeny évet zárhattunk, és kívánunk minden 2015-ben házasodott párunknak nagyon sok boldogságot!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mieskuvonk.blog.hu/api/trackback/id/tr768236132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása