mieskuvonk.hu

Menyasszonyképző blog

Menyasszonyképző blog

Különleges vőlegénykitűzők

2015. szeptember 28. - mieskuvonk.hu

A vőlegénykitűző általában a menyasszony csokrához passzol. De mi a helyzet, ha a menyasszony bevállalós, és különleges csokrot szeretne? Íme néhány ötlet a férfiaknak különböző stílusokhoz.

 

1. A természet szerelmesei

Aki kedveli a természetes témákat, a tenger vagy a föld kincseit, az bátran válasszon ehhez hasonló kitűzőt! A megvalósítás sem bonyolult, és kedves emlék lehet belőle a közös nappaliban vagy kertben az esküvő után.

termeszet.jpg

 

2. A rózsák rajongóinak

A rózsa az egyik legromantikusabb virág, ám érzékenysége miatt ha külön napon tartjátok a fotózást és az esküvőt, nem biztos, hogy az élő virág kibírja. Szerencsére ma már különböző anyagokból kaphattok rózsa kitűzőt a vőlegénynek, így ez a kérdés is könnyen megoldódik.

rozsak.jpg

 

3. Zeneimádóknak

Ha tematikus esküvőt tartotok, imádjátok a zenét, netán zenészek vagytok, ezekkel a kitűzőkkel biztosan boldogok lesztek mindketten. Egyedi és nagyon dallamos.

zene.jpg

 

4. Tollakból készült

A tollakból készített kitűző is nagyon mutatós, főleg ha a menyasszony hajdíszében, vagy a dekoráció egyes elemeiben is megjelenik az adott téma. Madárkás díszek, pávatoll a menyasszony hajában, kalitka nászajándékgyűjtő, vintage stílushoz tuti siker ez a választás.

tollak.jpg

 

5. Valami különleges

Különleges kitűzők készülhetnek szinte bármiből, ami passzol a stílusotokhoz. Személyes kedvencem a szülők esküvői fotójával díszített kitűző, különösen akkor, ha nem lehetnek veletek a nagy napon. 

kulonleges.jpg

 

Képek forrása: https://www.pinterest.com/mieskuvonk/v%C5%91leg%C3%A9nykit%C5%B1z%C5%91k-groom-boutonniere/

A bejegyzés trackback címe:

https://mieskuvonk.blog.hu/api/trackback/id/tr487844346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása