mieskuvonk.hu

Menyasszonyképző blog

Menyasszonyképző blog

A tökéletes masni - DIY

2015. szeptember 11. - mieskuvonk.hu

Blogunkban péntekenként mindig hozunk majd egy új DIY ötletet, amivel színesíthetitek az esküvőtöket, vagy akár a közös otthonotokat is. Így hétvégén lesz lehetőségetek nyugodtan alkotni, ha megtetszik az ötlet.

Az első, amit megmutatnék nektek, egy nagyon egyszerű ötlet, és az esküvői dekoráció és kiegészítők számos részénél felhasználható. Az elképzeléseteknek megfelelő méretű, és tökéletesen egyforma masnit tudtok így készíteni, amit aztán felhasználhattok a meghívókhoz, ültetőkártyákhoz, köszönőajándékhoz, de akár az asztaldíszítéshez vagy a kocsik dekorálásához is.

A hozzávalók: 

- vastagabb papír, karton

- szatén szalag

 Az elkészítés pedig nagyon egyszerű, csak kövessétek a képen látható lépéseket! 

Hogy szép legyen a masni vége, amikor az összessel elkészültetek, vágjátok egyformára a masnik szárát, én a ferde vágást javaslom, és láng fölött óvatosan olvasszátok meg a szalagot, így biztosan nem fog kibomlani.

 

Kép forrása: https://www.pinterest.com/pin/418553359096621225/

A bejegyzés trackback címe:

https://mieskuvonk.blog.hu/api/trackback/id/tr777776638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása