mieskuvonk.hu

Menyasszonyképző blog

Menyasszonyképző blog

Színes terítők

2015. október 18. - mieskuvonk.hu

A jövő héten különleges (vagy itthon még szokatlan) dekorációs ötleteket mutatunk be nektek, elrugaszkodva kicsit a hagyományos fehér, elegáns, székszoknyás, virágos megoldásoktól. 

A sorban elsőként jöjjenek a színes asztalterítők. 

Már régóta várom, hogy mikor jön ez az az idő, amikor a dekoráció kapcsán nem csak annyi a kérdés az ifjú pár felé, hogy és az asztali futó milyen színű legyen?

Sok helyszín egyértelműnek tartja, hogy az alap terítő fehér, mindig, minden esküvőn és rendezvényen. Részükről enne praktikus okai vannak, a fehér általában mindenkinek megfelel, viszonylag egyszerű tisztán tartani, és bármilyen színnel párosítható. Nem kellenek hatalmas készletek, így bizonyos mértékig meg tudom érteni, ha egy helyszín csak fehér terítőt tud a párok rendelkezésére bocsátani. 

Sok jegyespárnak tetszik is, hiszen egyszerű, elegáns, letisztult, és a magyar szemnek ünnepi hatása van. Viszont aki másra vágyik, az válogasson az alábbi képekből.

 

1. Ha maradnátok a halvány, elegáns színeknél, válasszatok pasztell terítőt, a krémszín, a nude, a halvány rózsaszín és az ekrü is a ti színetek lehet.

krem.jpg

 

2. Ha nem féltek a rózsaszíntől, igazi királylányos, tündéri pompát szeretnétek, terítsetek az asztalra pink terítőket. Szabad térben, zöld környezetben a természet színeivel igazán jól mutat.

rozsaszin.jpg

 

3. Meghitt hangulatra vágytok? Akkor a mély lila szín nektek való lehet, minden környezetből kihozza az igazi romantikát. Az anyag és az egyéb kiegészítők pedig nagyban befolyásolják, hogy modernebb vagy klasszikus hangulatot hoztok létre.

lila.jpg

 

4. A barna és a menta (esetleg barackkal kombinálva) nagyon jól passzol a vintage és rusztikus esküvők világához. Miért ne jelenne ez meg a terítéken is?

menta_es_barna.jpg

 

5. Ha egy különleges színösszeállítást álmodtatok meg, akkor se ijedjetek meg, nem lehetetlen két, elsőre össze nem illő szín párosítása sem. Nem gond, ha a pároddal teljesen eltér az ízlésetek, ebben az esetben itt is kicsit összecsiszolódhattok. 

a842e3e3da1e4311ea266abb9c9c4911.jpg

 

Képek forrása: https://www.pinterest.com/mieskuvonk/blog-fot%C3%B3i/

A bejegyzés trackback címe:

https://mieskuvonk.blog.hu/api/trackback/id/tr557984831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása