mieskuvonk.hu

Menyasszonyképző blog

Menyasszonyképző blog

Eső a nagy napon

2015. szeptember 26. - mieskuvonk.hu

Egyre gyakrabban ébredünk szomorkás, borongós, esős időre, de ez ne tántorítsa el az őszi menyasszonyokat attól, hogy életük egyik legszebb napját éljék át. 

Bizonyára készültök esőtervvel, de ha hisztek a babonákban, az esküvő előtti estén akasszatok egy seprűt egy fára. Hogy segít-e, nem tudom, ha valakinek beválik és elűzi az esőt, az írja meg nekem :)

Ha mégsem sikerül elűzni az esős időt, készítsetek kreatív képeket! Elő a gumicsizmával, és jöhet a fotózás!

gumicsizma_1.jpg

Vigyetek magatokkal esernyőt és készítsetek romantikus képeket! A néphagyomány szerint az eső boldogságot hoz a házasságba.

esernyo_1.jpg

Gondolhattok a násznépre is, akár köszönőajándéknak kikészíthettek számukra esernyőket, biztosan örülni fognak a kis figyelmességnek. 

94728730616cfbbc04e3ee83dd31f9ca.jpg

A csoportos fényképek készítésénél pedig jól mutat, ha mindenki egyforma ernyőt tart a kezében.

nasznep_1.jpg

Külön szerencse, ha terveztek TTD fotózást, és aznap esik az eső, hiszen remek képeket készíthettek, és a ruhát sem fogjátok talán sajnálni. 

 ttd.jpg

 

Képek forrása: https://www.pinterest.com/mieskuvonk/blog-fot%C3%B3i/

A bejegyzés trackback címe:

https://mieskuvonk.blog.hu/api/trackback/id/tr477835636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása