mieskuvonk.hu

Menyasszonyképző blog

Menyasszonyképző blog

5 stílus hosszú hajú menyasszonyok frizuráihoz

2015. szeptember 19. - mieskuvonk.hu

Sok nő imád hosszú hajat viselni, és bizony gyönyörű menyasszonyi frizurákat lehet alkotni belőle. A nagy nap előtt érdemes kicsit kísérletezni vele, hogy mi áll és mi tart jól, és főleg miben érzitek jól magatokat, hiszen a felszabadult és boldog mosoly tesz majd igazán gyönyörűvé.

A rövid hajú hölgyek se menjenek túl messzire, hiszen hamarosan jövünk számukra is pár ötlettel!

 

1. Félig feltűzött, hullámos haj

Ha laza, mégis elegáns megjelenésre vágysz, választhatod a félig feltűzött frizurát hullámokkal. Gondold át az esküvő előtt, hogy milyen hajdísz, fátyol vagy virág kerül bele, hiszen a fodrászodnak úgy kell elkészítenie a hajat, hogy ezek bombabiztosan álljanak benne. Ha nem szeretnél semmilyen díszítést, úgy is gyönyörű lehet a végeredmény, hiszen az ápolt haj önmagában szép.

felig_feltuzott.jpg

 

2. Konty

Hosszú hajból igazán szép, nőies, elegáns kontyot lehet készíteni, így ha a stílusodhoz ez passzol, választhatod nyugodtan. Viszont a fodrászod legyen nagyon ügyes és járatos az alkalmi frizurákban, hiszen egy nagyon hosszú haj esetében tudni kell "elrejteni" a rengeteg hajat, és egy rosszul elkészített konty akár idősebbnek is mutathat a valódi korodnál.

konty.jpg

 

3. Fonatok

A fonatok nagy kedvencei a vintage stílusú, vagy természet témájú esküvőknek. Ha hosszú hajad van, adott a lehetőség, hogy kevesebb vagy több fonatot kérj bele. És a legjobb, hogy előzetes gyakorlással akár egy ügyes kezű koszorúslány vagy örömanya is el tudja neked készíteni, ha kedvet érez a feladathoz. 

fonatok.jpg

 

4. Virágok

Legyen az élő vagy mű, szatén vagy csipke, csak egy pici csat vagy egy egész koszorú, a virágok nagyon fel tudják dobni a hosszú hajat. Ha imádod őket, és tetszenek az ilyen frizurák, miért ne tűznéd a hajadba? A hétköznapokban úgysincs rá lehetőséged :) Sok menyasszony a csokrához igazítja a hajában lévő virágokat, de ez igazából ma már nem aranyszabály, választhatsz mást is.

viragos.jpg

 

5. A hosszú egyenes

Ha hosszú, egyenes hajad van, és sehogy sem tudod vagy nem akarod göndöríteni, hullámosítani vagy kontyba tűzni, akkor sem kell elkeseredned. Egy félig feltűzött, fejtetőn megemelt frizura viselésével garantált, hogy sokan fogják irigyelni azt a hajzuhatagot, amit viselsz. 

7702b2736a4090bf4a148ae7291b06fd.jpg

 

Képek forrása: https://www.pinterest.com/mieskuvonk/blog-fot%C3%B3i/

A bejegyzés trackback címe:

https://mieskuvonk.blog.hu/api/trackback/id/tr497797256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása