mieskuvonk.hu

Menyasszonyképző blog

Menyasszonyképző blog

Téli csodavilág az esküvőn

2015. október 26. - mieskuvonk.hu

Hamarosan következik a legfagyosabb évszak, amit sokan nem szeretnek, viszont egy előnye biztosan van a télen házasodó menyasszonyok számára: nem lesz melegük a ruhában.

De a humort félretéve, rengeteg lehetőség rejlik a téli csodavilágban, ha behoznátok ezt a hangulatot az esküvőtökre, íme némi inspiráció, mi mindenben jelenhet meg a téma.

A helyszín dekorációja lehet jeges, fehér, igazi csillogó csodavilág, de ha a terem hangulata engedi, biztos minden vendég szívesen ücsörög egy hangulatos, már-már meghitt, kicsit karácsonyt idéző meleg helyen.

helyszin.jpg

A menyasszony, a koszorúslányok, de a vőlegény öltözéke is illeszkedhet a témához, sőt illeszkednie is kell, főleg praktikus okokból, hiszen egy megfázással kezdeni a házas életet nem a legjobb buli. De szerencsére gyönyörű stólák, kabátok, bolerók és szőrmegallérok közül válogathatsz a szalonokban, sőt egyre nagyobb divat a hosszú ujjú vagy kombinálható menyasszonyi ruha is.

ruhak.jpg

 

A menyasszony kiegészítői is lehetnek téli hangulatúak, egy kristályos fejdísz, fekete-fehér díszöv, vagy egy hófehér-ezüst örökcsokor nagyszerűen mutat a megfelelő arányban kombinálva.

kieg.jpg

 

Természetesen a torta díszítését is kérhetitek hópelyhes, téli stílusban, de nagyszerűen mutat, ha piros bogyós díszt kértek rá. Ha a nude cake hívei vagytok, kérjetek rá tobozokat és fenyőt ábrázoló cukordíszt, nagyon látványos lesz, ha szépen készíti el a cukrász.

eee82e09287c9a94d52a81217173505c.jpg

 

Köszönőajándékként vagy csokiszökőkút helyett pedig várhatjátok a vendégeket egy forró csokis - kávés pulttal. Biztos sokan megfordulnának egy ilyen kis asztal mellett.

4df7f3b17bc4dc53453daa74e85ed007.jpg

 

Képek forrása: https://www.pinterest.com/mieskuvonk/t%C3%A9li-esk%C3%BCv%C5%91-winter-wonderland-wedding/

A bejegyzés trackback címe:

https://mieskuvonk.blog.hu/api/trackback/id/tr988015069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása