mieskuvonk.hu

Menyasszonyképző blog

Menyasszonyképző blog

Beszélgetés a menyasszony stylisttal

2015. szeptember 17. - mieskuvonk.hu

Magyarország első menyasszony stylistját, Körmendy-Szomoru Katát kérdeztem egy közelgő debreceni esemény kapcsán a munkájáról, a menyasszonyokról, és kicsit az életéről is.

 

Mit jelent az, hogy menyasszony stylist?

Öltözködési- és stílustanácsokkal látom el a ruhaválasztás előtt álló menyasszonyokat. Elkísérem őket ruhapróbára, segítek kiválasztani a menyasszony alkatához és egyéniségéhez leginkább illő ruhát. És cipőt, táskát, fátylat vagy fejdíszt, ékszereket, hogy az összkép is tökéletes legyen.

menyasszony_stylist_8.jpg

Honnan jött az ötlet, hogy ezzel szeretnél foglalkozni?

Kicsi lány korom óta különös vonzalom fűz a menyasszonyi ruhákhoz, ám hivatásszerűen 2010-ben kerültem velük igazán szorosabb kapcsolatba. Neves magyar tervezők mellett dolgoztam, segítettem a menyasszonyokat a ruhaválasztásban, koordináltam a bemutatókat, katalógus és magazinfotózásokat. Pár éve Schiffer Miklós stílusguruval volt alkalmam együtt dolgozni. Ruhaipari mérnökként végeztem, a szakma különböző területein megfordultam.

 

Ez egy luxus szolgáltatás?

Igen is és nem is. Hiszen Magyarországon még mindig különleges dolognak számít, hogy valaki stylist segítségét kérje. Más szempontból viszont nem az, mivel az esküvő egy olyan alkalom, ami a menyasszonyoknak kiemelten fontos, és a tökéletes megjelenésért sokszor több százezer forintot elköltenek ruhára és kiegészítőkre. Persze hogy arra vágynak, hogy mindez tökéletes és stílusos összhangban legyen.

menyasszony_stylist_7.jpg 

Miben segítesz a menyasszonyoknak?

Egy személyes konzultáció keretében az ara igényeinek, alkatának, stílusának megfelelő szolgáltatókat ajánlok. Ha szeretné, akkor a nagy napon segítek az öltözködésben, készülődésben, figyelek minden apró részletre a kreatív fotózáson. Sokszor a tanúk, koszorúslányok vagy az örömanyák megjelenésének kialakításában is segítek, hiszen az ő szerepük is kiemelten fontos az esküvőn.

menyasszony_stylist_foto_petrilla_szabolcs_1.jpg 

Milyen esemény a Menyasszony Roadshow?

Az ország különböző pontjain baráti jellegű, beszélgetős előadások sorozata, amolyan Menyasszonyi Klubdélután, ahol akár egymással is megoszthatjátok a tapasztalataitokat, és persze Tőlem is kérdezhettek, és én igyekszem mindenre hasznos válaszokat adni. Aki részt vesz rajta, az megtudhatja, melyik alkattípusba tartozik és milyen ruhák állnak jól neki, de segítek smink- és frizuraötletekkel is, és praktikus tanácsokkal, amiknek a nagy napon is hasznát veszik a menyasszonyok.

 

Mire számíthatnak a debreceni résztvevők?

Október 11-én Debrecenben lesz a roadshow következő állomása, így ide várom az érdeklődő menyasszonyokat. A stylist előadáson, beszélgetésen kívül vendégem lesz Bodnár István fotográfus, aki amellett, hogy megörökíti a rendezvényt, hasznos tanácsokkal is ellátja az érdeklődőket, hogy mire kell figyelni az esküvői fotós kiválasztásánál. Ha valaki kedvet kap, akkor részt vehet a mieskuvonk.hu dekorworkshopján is, ahol a dekorációhoz kapnak ötleteket a menyasszonyok.

 

Mennyi lesz a részvétel díja?

A részvételi díj 5000 Ft, ami teljesen levásárolható bármely Menyasszony Stylist szolgáltatáshoz. Ajándékba pedig Esküvő Classic magazint kap minden résztvevő. A helyszín a Márton Áron Szakkollégium az Egyetem sugárút 13. szám alatt, de a részletekkel a rendezvény háziasszonyát, Nagy Andrea debreceni menyasszony nagykövetet lehet keresni.

menyasszony_stylist_10.jpg

 

Az esemény elérhetősége: 

https://www.facebook.com/MenyasszonyStylist/photos/a.539230879465761.1073741829.512411635481019/903334269722085/?type=1&theater

A menyasszony stylist honlapja: http://menyasszonystylist.hu/

Képek forrása: Flashback, Petrilla Szabolcs, Borzi Vivien

A bejegyzés trackback címe:

https://mieskuvonk.blog.hu/api/trackback/id/tr617790510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása