mieskuvonk.hu

Menyasszonyképző blog

Menyasszonyképző blog

5 stílus rövid hajú menyasszonyok frizuráihoz

2015. szeptember 20. - mieskuvonk.hu

A rövid haj viselői egészen biztosan tudják, hogy mennyire praktikus, ám sokszor nehezebb vele bánni, mint a hosszúval. Mindenesetre megéri elgondolkodni a lehetőségeken, hiszen menyasszonyként is lehet olyan szép frizurád rövid hajból, amilyenre vágysz.

 

1. Laza hullámok

Ha laza, mégis elegáns megjelenésre vágysz, választhatsz szuper hullámokat, a rövid hajban sokszor könnyebben meg is maradnak, tartósabbak és szebbek, mint a hosszúban. Ezek a frizurák lágyítják a megjelenést, és sokszor nagyon romantikus hatást kölcsönöznek.

laza_hullam.jpg

 

2. Kontynak álcázva

Kell hozzá egy bizonyos hosszúság, de egy ügyes fodrász már tarkóig érő hajból is csodaszép álkontyot tud tűzni neked.

konty_1.jpg

 

3. Fonatok

A fonatokról a rövid hajú menyasszonyoknak sem kell lemondaniuk. Akár vintage stílusú, akár természet témájú esküvőt tervezel, érdemes egy próbát tenni, hogy tetszik-e a fonott haj. Ha nagyon beválik, akár a hétköznapokban is feldobhatod vele a megjelenésedet.

fonott.jpg

 

4. Különleges hajékszerek

Virág vagy hajpánt, hajráf vagy hajékszer, a stílust te határozod meg. Ha bármelyik megtetszik, próbáld fel, hiszen ezek rövid hajhoz is passzolnak. És bizony akinek annyira rövid a haja, hogy az előző stílusok szóba sem jöhetnek, mégis szeretne valami különlegességet, ez a legegyszerűbb megoldás.

pantok.jpg

 

5. A hosszú egyenes

Ha egyenes hajad van, és így is szereted hordani, miért bonyolítanád az esküvőd napján?  Egy félig feltűzött, fejtetőn megemelt frizura egyszerű, de nagyszerű hatást kelt. 

egyenes.jpg

 

+1. Különleges fátylak

Ha rövid a hajad, választhatsz különleges fátylat, akár színben, akár formában vagy felhasznált anyagokban, hiszen ami az egyéniségedhez a legjobban passzol, abban leszel a legszebb.

Egyedi kalitkafátylak rendelhetők itt: www.mieskuvonk.hu vagy mieskuvonk.info@gmail.com

71015_1.jpg

Képek forrása: https://www.pinterest.com/mieskuvonk/blog-fot%C3%B3i/

A bejegyzés trackback címe:

https://mieskuvonk.blog.hu/api/trackback/id/tr897798228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása